LHTBI-mensen waarschuwen. Mag dat?

Den Haag Meldt ging de straat op om te kijken wat Hagenaars vonden van verschillende discriminerende situaties. Een sportclub geeft aan dat LHBTI’ers het lastig zullen krijgen op de club. Mag dat?

Mensen mogen niet op basis van bijvoorbeeld hun seksuele geaardheid anders worden behandeld. Ook als LHBTI ben je overal welkom. Een sportclub hoeft ook niet te bepalen of het lastig is voor iemand om lid te worden van een sportclub.

Heeft u zoiets meegemaakt?  Meld dit bij Den Haag Meldt. Samen kijken we of we iets voor u kunnen betekenen.

Bekijk wat Hagenaars hiervan vinden:

Bekijk ook andere stellingen.

Hoe kan ik een melding van discriminatie maken?

U kunt discriminatie melden via onze website, door een e-mail naar ons te sturen, bij ons langs te komen, per telefoon (dagelijks tussen 09:00 en 12:00 uur) of via de app van Den Haag Meldt. U vindt alle contactgegevens op onze contactpagina.

Online

Discriminatie melden kunt u op deze website, al dan niet anoniem.
meld discriminatie

Telefonisch

Wilt u iemand telefonisch spreken en een melding maken, neem dan contact met ons op (dagelijks tussen 09:00 en 12:00 uur).
070 - 752 82 00

Op locatie

Op dinsdagmiddagen kunt u langskomen in Bibliotheek Den Haag. Kijk hier voor de actuele tijden. Wij hebben een postbus: Postbus 16623 2500 BP Den Haag.

Wij zijn per 1 januari 2024 Discriminatie.nl Den Haag geworden. U wordt na 10 seconden doorgestuurd naar Discriminatie.nl Den Haag.