Meld je aan voor de gratis Webinar

Institutionele Vinkjes:
De gratis webinar Institutionele Vinkjes wordt op 23 maart verzorgt Sahil Achahboun, in samenwerking met Den Haag Meldt. Deze online sessie is speciaal voor professionals die werkzaam zijn in de publieke sector. De inhoud zal toegespitst zijn op de uiteenlopende overheidsdiensten waar sprake is of kan zijn van alledaags- en/of institutioneel racisme.

Inclusie en diversiteit
De webinar biedt inzage in termen als inclusie, diversiteit en verschillende uitsluitingsvormen zoals racisme en discriminatie. Tijdens de sessie werk je als deelnemer toe naar gedeeld eigenaarschap en verantwoordelijkheid, om in je eigen werkend handelen bewuster te zijn van mogelijke uitsluitingsmechanismen.

Sahil Achahboun groeide op in Den Haag, de internationale stad van vrede en recht. Als tiener sloot hij zich aan bij jongerenorganisaties die zich inzetten voor de leefbaarheid in de Schilderswijk. Na zijn studie sociologie aan de Universiteit van Amsterdam, richtte hij in 2019 een eigen onderneming op. Daarbinnen stelt hij zijn kennis ten dienste aan organisaties die net als hij geloven in het omarmen en benutten van meerstemmigheid.

WANNEER: 23 maart 2022
TIJD: 15.30 uur tot 16:30 uur
WAT: Webinar
WAAR: MS Teams
TOEGANG: Gratis, meld je aan door te mailen naar denhaagmeldt@denhaag.nl

Deze webinar is onderdeel van de Week tegen Racisme, die vanaf 21 maart door verschillende antidiscriminatiebureaus in Nederland wordt georganiseerd. Kijk hier voor het hele programma. Tijdens deze week kun jij meepraten en je kennis verdiepen tijdens lezingen, workshops en theater. Dit jaar is het thema ‘Cultuur’.

Hoe kan ik een melding van discriminatie maken?

U kunt discriminatie melden via onze website, door een e-mail naar ons te sturen, bij ons langs te komen, per telefoon (dagelijks tussen 09:00 en 12:00 uur) of via de app van Den Haag Meldt. U vindt alle contactgegevens op onze contactpagina.

Online

Discriminatie melden kunt u op deze website, al dan niet anoniem.
meld discriminatie

Telefonisch

Wilt u iemand telefonisch spreken en een melding maken, neem dan contact met ons op (dagelijks tussen 09:00 en 12:00 uur).
070 - 752 82 00

Op locatie

We zijn vorige week verhuisd. Sinds 9 november hebben we geen adres meer, maar wel een postbus: Postbus 16623 2500 BP Den Haag.

Vanaf nu zijn wij op iedere dinsdag tussen 12.30 uur en 15.00 uur te vinden bij een van de bibliotheken in de buurt. Kijk hier voor de actuele datums.